Radionica “Partnerski odnosi”

Radionica “Partnerski odnosi”

Pozivamo vas da se prijavite na radionicu “Partnerski odnosi – za dobar odnos ljubav nije dovoljna!”. Radionica je namijenjena za sve; žene i muškarce, bez obzira da li ste trenutno u partnerskom odnosu, vezi, braku ili ne.

Radionica će se održati u srijedu 24.08.2022.godine sa početkom u 17,30 h u Međunarodnom interaktivnom otvorenom centru (MIOC) Tuzla. Adresa: Ul. Aleja Alije Izetbegovića br. 10  (Zgrada Jupiter, I sprat).

Na radionici ćemo skupa potražiti odgovore na mnoga pitanja: Da li je za dobar odnos samo ljubav dovoljna? Koje su slabe, a koje jake tačke partnerskih odnosa? Kako doživljavamo sebe i druge u odnosu? Koje su najčešće greške partnera i kako prepoznati da je odnos u krizi? Šta ako nemamo partnera/icu?
Radionicu će voditi Alma Tihić, magistrica psihologije i certificirana geštalt psihoterapeutkinja.
Da biste osigurali svoje mjesto na radionici potrebno je da se prijavite na link u nastavku, a broj mjesta je ograničen.

Link za prijavu: https://forms.gle/c9BFQ4SmVuPqMhgVA

Radionica se realizuje u okviru projekta “MOJE bolje JA” i ovaj put je za sve učesnike besplatna!

Projekat “MOJE bolje JA” realizuje udruženje za psihološku podršku i edukaciju ACTUM, a podržan je od strane Fondacije Tuzlanske zajednice u okviru projekta “Naša zajednica je naša odgovornost”, kojeg na području TK provodi uz podršku USAID-a, u okviru programa Snaga Lokalnog.

#USAinBiH #USAIDBIH #localworks #snagalokalnog #USAID #Fondacijatuzlanskezajednice #mentalnozdravlje