ANKSIOZNOST U BIZNISU  – DA LI SVI PODUZETNICI PROLAZE KROZ ISTO ISKUSTVO?

ANKSIOZNOST U BIZNISU  – DA LI SVI PODUZETNICI PROLAZE KROZ ISTO ISKUSTVO?

Proces generiranja poslovne ideje, pokretanja i razvoja biznisa sa sobom neminovno nosi izlazak iz zone komfora i pojavu osjećaja anksioznosti. Anksioznost predstavlja složeni strah i sastavni je dio života svakog poduzetnika. Želite li naučiti kako prepoznati anksioznost u specifičnim fazama poduzetničkog procesa, pretvoriti je u pozitivan aspekt i resurs te osvijestiti da niste sami, pridružite nam se na edukativno-iskustvenoj radionici “Anksioznost u biznisu”. Radionica je namijenjena  svima koji su u fazi promišljanja o biznisu, njegovog pokretanja i/ili razvoja.

Mjesto održavanja: Međunarodni interaktivni otvoreni centar MIOC d.o.o Tuzla. Adresa: Ul. Aleja Alije Izetbegovića br. 10 (Zgrada Jupiter, I sprat)

Vrijeme: Srijeda, 31.01.2024. godine od 18.00 do 20.00 h.
Prijave na radionicu najkasnije do 29.01.2024. godine do 16h.
Kotizacija za radionicu je 50,00 KM. Uplatom kotizacije osigurat ćete svoje mjesto na radionici. Kotizacija obuhvata učešće na radionici, materijale i osvježenje tokom radionice.

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/1TjVx2ZMPGl6YxKKXeHxHKSIrdyYQXL3QCRmoVQq3GtE/edit

Radionicu organizuju Momentum Consulting i Centar za lični razvoj i mentalno zdravlje ACTUM d.o.o. Tuzla. Radionicu vode: Mirela Omerović, direktorica Momentum Consulting – ekspertica za poduzetništvo  i Alma Tihić, direktorica ACTUM d.o.o. –  klinički geštalt psihoterapeut.