EMOCIJE I JA – Kako emocije utiču na naše zdravlje? Kako ih prepoznati i suočiti se?

EMOCIJE I JA – Kako emocije utiču na naše zdravlje? Kako ih prepoznati i suočiti se?

📣Pozivamo vas da se prijavite na radionicu “EMOCIJE I JA – Kako emocije utiču na naše zdravlje? Kako ih prepoznati i suočiti se?”
Radionica će se održati u 𝐬𝐫𝐢𝐣𝐞𝐝𝐮 𝟏𝟒.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟐.𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 sa početkom u 𝟏𝟕:𝟑𝟎 𝐡 u Međunarodnom interaktivnom otvorenom centru (MIOC) Tuzla. Adresa: Ul. Aleja Alije Izetbegovića br. 10 (Zgrada Jupiter, I sprat).
Radionica se realizuje u okviru projekta “MOJE bolje JA” i ovaj put za sve učesnike je besplatna! Da biste osigurali svoje mjesto na radionici potrebno je da se prijavite na link u nastavku, a broj mjesta je ograničen.
🍀🌺🌝Ako imate poteškoće u prepoznavanju i izražavanju svojih emocija, teško uspostavljate komunikaciju i odnose sa drugim ljudima, osjećate fizičke promjene koje su odraz vašeg psihičkog stanja…onda je radionica „EMOCIJE I JA“ za vas. Na radionice ćete naučiti kako prepoznati svoje i tuđe emocije te kako se sa njima suočiti i kako spriječiti razvoj psihosomatskih oboljenja.
💣Radionicu će voditi Alma Tihić, magistrica psihologije i certificirana geštalt psihoterapeutkinja.
Projekat “MOJE bolje JA” realizuje udruženje za psihološku podršku i edukaciju ACTUM, a podržan je od strane Fondacije Tuzlanske zajednice u okviru projekta “Naša zajednica je naša odgovornost”, kojeg na području TK provodi uz podršku USAID-a, u okviru programa Snaga Lokalnog.